Shelters til privat og erhverv - mange modeller
×

Shelters til alle

Stort shelter med buet tag - type 16
Ly for vejr og vind

Shelters til alle

I sin grundudformning er et shelter et halvtag med tre lukkede sider, så har man et fint overnatningssted i ly for regn og vind. Ideen med dette halvåbne hus til overnatning stammer fra Sverige, hvor bønderne i tidligere tider brugte shelters til overnatning, når man slog hø på sæteren, og der var for langt hjem til gården. Med et spring til nutiden er et shelter blevet en vigtig del af det danske friluftsliv.

Overnatning og leg

Vores produkter i træ finder mange anvendelsesmuligheder, bl.a. som kombineret hytte- og overnatningsplads på primitive telt- og overnatningspladser i naturen. Med en bålplads under dit produkts tagudhæng, kan du altid sidde i ly for regn og vind og nyde bålets flammer til langt ud på natten.

På legepladsen er et shelter altid et yndet opholdssted for både børn og voksne, for her er der læ og tørvejr. Hytten ndbyder til mange aktiviteter lige fra leg og et sted at spise madpakker, til bagning af snobrød over bålet.

I mange private haver fungerer produktet som et ekstra gæsteværelse og er et naturligt samlingssted i haven. Rigtigt placeret med læ og aftensol, får man næsten de samme muligheder med et shelter som med en udestue, men til en brøkdel af prisen. Oven i købet giver bålpladsen mulighed for at lave wok eller grillmad og varmen fra bålet er med til at give en hyggelig stemning på kølige sommeraftener.

Et shelter i haven, på legepladsen eller hvor som helst - bliver hurtigt samlingspunkt for både store og små. Børn og unge kan have overnattende kammerater på besøg og give dem en helt speciel oplevelse. På en varm sommernat er det fantastisk skønt at rykke ud i sit shelter. Du sover i den friske luft med udsigt til stjernehimlen men har alligevel fast tag over hovedet.

Indretning

Det er kun fantasien, der sætter grænser for indretningen og anvendelsesmulighederne. Du kan montere grillrist eller gryde i kæde under udhænget over bålstedet, placere hylder inde i dit shelter, montere myggenet og meget andet. Få inspiration af de mange billeder vi har lagt op online. Se også vores shelter tilbud og nyheder på forsiden

Copyrigt 2022 Shelterbyg