Byg-selv shelter. Bestil byggesæt i høj kvalitet her
×

Byggesæt

Til dig der kan og vil selv
Vælg type

Til dig der kan og vil selv

Shelteren til dig der kan og vil selv, og samtidig vil opnå tilfredsstillelsen ved eget veludført arbejde. Vores mest solgte shelter til private brug.

Fin størrelse for 2-5 personer, i let og elegant konstruktion som passer i både størrelse og stil til de fleste haver og sommerhusgrunde.

I leverancer af alle vores sheltere i bygge- og samlesæt medfølger alle nødvendige materialer, der skal bruges til byggeriet, bl.a. skruer og kvalitetstagbelægning, hvilket er en betragtelig del af den samlede pris. Dermed undgår du ubehagelige ”overraskelser” i løbet af byggeprocessen.

Alt træ leveres i uafkortede længder, og arbejdet med konstruktionen består dermed kun i at skære de enkelte dele i rette længde og montere dem med tilhørende skruer.

Til byggesættet medfølger en udførlig byggevejledning med præcise tegninger, farvefotos, og tilhørende instruktioner. Trin for trin vises byggeriet, og alle der kan bruge en sav, hammer og skuremaskine kan være med (se nødvendigt værktøj). Et fint weekendprojekt hvor alle i familien kan deltage.

Gulv- og tagbrædder er i gran. Alt øvrigt træ er dansk lærketræ, opskåret på eget savværk.

Sider samt bagvæg er beklædt med lodrette kalmarbrædder, hvilket giver et naturligt look, og sikrer lang holdbarhed.

Vælg mellem to gedigne og holdbare udførelser i tag – enten tagpap shingels eller græstag.

Mulighed for indbygget bord (tilkøb) på 80 x 190 cm, der giver helt nye anvendelsesmuligheder.

 

 

Copyrigt 2018 Shelterbyg