Klassisk byg selv shelter med tagpap
×

Byggesæt tagpap

Det klassiske byggesæt
Byg selv shelter med tagpap

Byggesæt tagpap

Shelteren til dig der kan og vil selv, og samtidig vil opnå tilfredsstillelsen ved eget veludført arbejde. Den klassiske shelter i byggesæt.

Fin størrelse for 2-5 personer, i let og elegant konstruktion som passer i både størrelse og stil til de fleste haver og sommerhusgrunde.

Alle nødvendige materialer medfølger, der skal bruges til byggeriet, bl.a. skruer og kvalitetstagbelægning, hvilket er en betragtelig del af den samlede pris. Dermed undgår du ubehagelige ”overraskelser” i løbet af byggeprocessen.  Alt træ leveres i uafkortede længder, og arbejdet med konstruktionen består dermed kun i at skære de enkelte dele i rette længde og montere dem med tilhørende skruer.

Til byggesættet medfølger en udførlig byggevejledning med præcise tegninger, farvefotos, og tilhørende instruktioner. Trin for trin vises byggeriet, og alle der kan bruge en sav, hammer og skuremaskine kan være med (se nødvendigt værktøj). Et fint weekendprojekt hvor alle i familien kan deltage.

Se alle vores shelter byggesæt her

Find priserne på shelters her

Konstruktion :

Fundament bestående af 4 cement fliser. Gulv i 22 mm høvlede brædder med fer/not, hævet ca. 45 cm over terræn. Taget måler udvendig 3,4 m i dybden og 3,5 m i bredden. Total højden fra terræn til overkant stern er ca 1,9 m hvor taget "knækker" og ca 1,0 / 1,2 m i bag.

Vægge er udført som en kraftig skelet konstruktion i lærketræ, med en beklædning i 18 mm kalmar-brædder i lærk. Saddeltag med et udhæng på næsten 1 m i front, hvor der er stå-højde for mange, giver god beskyttelse for vind og vejr. 20 graders taghældning, udført med 22 mm brædder med fer/not, alu tagfod og sorte tagpap shingels.

Gulv- og tagbrædder er i gran. Alt øvrigt træ er dansk lærketræ, opskåret på eget savværk. Sider samt bagvæg er beklædt med lodrette kalmarbrædder, hvilket giver et naturligt look, og sikrer lang holdbarhed. Mulighed for indbygget bord (tilkøb) på 80 x 190 cm, der giver helt nye anvendelsesmuligheder.

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne/disse videoer
Copyright 2023 Shelterbyg