Knudesamling shelter med fuldtømmer look
×

F1 knudesamling

Den klassiske fuldtømmer shelter
Fuldtømmer shelter med lige tag

F1 knudesamling

Den klassiske fuldtømmer shelter, med det rigtige fuldtømmer look og rigtige knude-samlinger i alle hjørner.

Stammer i håndskovet og hånd-afbarket rødgran sikrer lang levetid.

Vælg mellem to forskellige tag udformninger, begge med græstørv på taget:

Ret tag, der giver mulighed for stå-højde og bål under taget i fronten, alt vandet fra taget løber bagud og sikrer pladsen foran altid er tør.

Saddeltag, hvor taget "knækker med tagryg", giver mere "huleagtigt" shelter og bedre beskyttelse for vind og vejr 

Vælg mellem bredder fra 2,5 til 5,0 meter indvendig og mellem færdig opstillet eller leveret som samlesæt. I samlesæt er alt træ, undtaget gulv og tagbrædder, færdig tildannet, klar til montage. Samtlige materialer medfølger.

Tag et kig på de andre skønne fuldtømmer shelter på denne side

Se vores shelter priser her

Konstruktion:

Fast gulv i brædder, hævet 40 – 50 cm over terræn. Størrelsen indvendig 2,5 meter i dybden og bredder 2,5-3,0-3,5-4,0-4,5 og 5,0 m.

Som sokkel anvendes som standard runde stamme-stykker sat på højkant på betonfliser.

Bjælkerne er i rødgran skåret på to flader og den indvendige side. Højden er 15 cm og bredden 16 – 18 cm.Specielle knudesamlinger i hjørnerne hvor den krydsende bjælke er skåret halvt ned over den underliggende. Ydermere er det med specielle skrå gehringssnit, hvor rundingerne møder hinanden.

Udformning af fronten er med ”bue” eller ”trin” efter ønske. I samlesæt er fronten skåret i ”trin” og lige linie i front.Vælg mellem ret tag dvs. tag med fald bagud eller med saddeltag, hvor taget "knækker" over indgangen.

Begge modeller er med stort udhæng på 1,4 meter i front. Taget er udført i 22 mm høvlede brædder med fer/not og en kraftig gummidug som underlag for selve græstaget, der består af spagnum, tilsået med en græsfrø blanding.

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne/disse videoer
Copyright 2023 Shelterbyg