Stødsamling shelter med fuldtømmer look
×

F2 stødsamling / lige samling

Fuldtømmer shelteren til lavpris
Fuldtømmer shelters med lige tag

F2 stødsamling / lige samling

Fuldtømmer shelter, med det rigtige fuldtømmer look og med stødsamlinger (se billeder) i hjørnesamlingerne. Disse stødsamlinger kan produceres væsentligt billigere end de traditionelle og arbejdskrævende knudesamlinger (model F1), hvilket resulterer i de meget attraktive priser på disse modeller.

Stammer i håndskovet og hånd-afbarket rødgran sikrer lang levetid. Vælg mellem to forskellige tag udformninger, begge med græstørv på taget:

Ret tag, der giver mulighed for stå-højde og bål i tørvejr under taget i fronten, alt vandet fra taget løber bagud og sikrer pladsen foran altid er tør.

Saddeltag, hvor taget "knækker med tagryg", giver mere "huleagtigt" shelter og bedre beskyttelse for vind og vejr 

Vælg mellem bredder fra 2,5 til 5,0 meter indvendig og mellem færdig opstillet eller leveret som samlesæt. I samlesæt er alt træ, undtaget gulv og tagbrædder, færdig tildannet, klar til montage. Samtlige materialer medfølger.

Se flere fuldtømmer shelter her

Prisliste for shelters

Konstruktion:

Fast gulv i brædder, hævet ca 45 cm over terræn. Størrelsen indvendig 2,5 meter i dybden og bredder på 2,5-3,0-3,5-4,0-4,5 og 5,0 m.

Som sokkel anvendes som standard runde stamme-stykker sat på højkant på betonfliser.

Bjælkerne er i rødgran skåret på to flader og den indvendige side. Højden er 15 cm og bredden ca. 18 cm. Specielle stødsamlinger i hjørnerne, hvor bjælkerne stødes mod hinanden, og skrues sammen med specielle skruer, der ikke er synlige hverken inde- eller udefra.

Udformning af fronten er med ”bue” eller ”trin” efter ønske. I samlesæt er fronten skåret i ”trin” og lige linie i front.Vælg mellem ret tag dvs. tag med fald bagud eller med saddeltag, hvor taget "knækker" over indgangen. Begge modeller er med stort udhæng på 1,4 meter i front. Taget er udført i 22 mm høvlede brædder med fer/not og en kraftig gummidug som underlag for selve græstaget.

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne/disse videoer
Copyright 2023 Shelterbyg