Læskur, madpakkehus og golf shelters. Bestil smarte læskure her
×

Høj shelter

Beskyttelse for vind og vejr
Lille, højt shelter perfekt til læ ved golf eller lign.
Vælg type

Læskur, madpakkehus eller golf-shelter m. lynafleder

En høj shelter har mange anvendelsesmuligheder. Brug den som golf-shelter, lynshelter, læskur, madpakkehus m.m.

Vores seneste shelter er udformet som en høj model med ståhøjde, hvor der er plads til f.eks. et bord/bænk sæt, hvilket kan blive et godt madpakkehus.

Bredden er 3,0 meter og shelteren kan bygges med enten saddeltag med græs eller ret tag med tagpap.

Shelteren / læskuret er oprindelig tiltænkt golfbaner, hvor golfspillere kan søge ly for uvejr og herunder specielt lynnedslag. Golf og tordenvejr har vist sig at være en dårlig cocktail, fordi man her bevæger sig rundt i et åbent landskab med en lynafleder i form af en golfkølle i metal.

Ligeledes kan denne golf shelter placeres ved f.eks. Put and Take søer, sportspladser, ressorts og alle større udendørs arealer med mange mennesker.

Læskur / madpakkehuse kan - mod merpris - monteres med en effektiv lynafleder langs taget, hvorfra den føres til jorden i hvert hjørne og forbindes til fire kraftige jordspyd på hver 2,0 meter.

Vi tilbyder lynaflederen, blandt andet til dit læskur, (anerkendt Tysk producent samt jfn. DS/EN/IEC 62305-3) enten som færdig monteret, eller som en "gør det selv" løsning, hvor vi leverer alle nødvendige materialer samt monteringsanvisning.

Montering af lynafleder kræver ingen autorisation og kan således monteres af alle med en smule fingersninde.

Du kan finde et billig shelter til haven ved at klikke her

Copyrigt 2019 Shelterbyg