Samlesæt standard - Udgået model
×

Samlesæt standard - Udgået model

Shelteren for de fleste
Nemt saml-selv shelter

Samlesæt standard - udgået model

En fin størrelse shelter til en alm. have eller fritidsgrund, med fin soveplads for 5-6 personer. Da alt træ er tilskåret, og sider og bagvæg er samlet, kan denne shelter nemt bygges på en dag. 

Leverencen til denne shelter består af alle de materialer du skal bruge til byggeriet, og du undgår dermed ubehagelige "overraskelser" til bl.a. skruer og en god tagbelægning, da dette vil udgøre en betragtelig del af den samlede pris på en shelter.

Med en gennemtænkt konstruktion og en udførlig samlevejledning, der med gode farvefotos og tilhørende tekst, trin for trin viser byggeriet, kan alle, der kan bruge en sav, hammer og skruemaskine være med (se nødvendigt værktøj).

Gulvbrædder er i gran, alt øvrigt træ er dansk lærketræ, opskåret på eget savværk. Sider og bagvæg er beklædt med lodrette kalmar-brædder, der giver det naturlige look, og sikrer lang holdbarhed. Vælg mellem tagpap tag eller græstørv på taget.

Konstruktion:

Fundament bestående af 4 cement fliser, stolper med "stilleskruer" i bund (ingen vandoptagelse i endetræet).

Fast gulv i 22 mm brædder med fer/not, hævet ca. 45 cm over terræn. Størrelsen indvendig er 2,2 meter i dybden og 3,0 meter i bredden. Taget måler udvendig 3,3 meter i dybden og 3,4 meter i bredden. Total højden fra terræn til overkant stern er 1,7 meter i front og 1,3 meter i bag. Vægge udført som en kraftig skelet konstruktion, med en beklædning i 18 mm kalmar-brædder i lærk.

Ret tag, dvs. tag med fald bagud, med udhæng på 80 cm i front, giver god beskyttelse for vind og vejr. Taget er udført i 18 mm vandfast krydsfiner, med enten på sømmet tagpap og alu-tagfod eller gummidug og græstørv.

Tag med tagpap:  består af et lag Icopal Topsafe i sort, beregnet til sømning (ingen gasbrænder), med alu tagfod.

Græstag: epdm 1,2 mm gummidug som underlag, derpå først et lag Leca nødder, dernæst spagnum og til sidst tilsåning med græsfrø.

Andre Samlesæt - udgået model
Copyrigt 2019 Shelterbyg